Download Madrid maakt datum voor 2018 bekend

Goed nieuws voor de hardrock liefhebbers! Ook in 2018 komt er weer een Spaanse versie van Download Festival. De organisatie laat via social media en de website weten dat het festival volgend jaar plaatsvindt op 28, 29 en 30 juni.

Vorig jaar vond de eerste editie van het Spaanse festival plaats in Caja Mágica, Madrid. De bezoekers konden genieten van optredens van onder andere System of a Down, Linkin Park en Prophets of Rage. Het is nog onduidelijk welke acts we volgend jaar op de festivalweide kunnen verwachten, maar hopelijk duurt dat niet lang meer. Festivalorakel Zégut denkt te weten welke grote namen in Europa staan in 2018. Hij noemt onder andere Metallica.

Download Madrid 2018

Het oorspronkelijk Engelse Download Festival werd voor het eerst georganiseerd in 2003. Na enkele succesvolle jaren kreeg het festival in 2016 een Frans ‘broertje’. Vorig jaar is er voor het eerst een Spaanse variant georganiseerd. Gelukkig keert Download ook in 2018 weer terug naar Madrid. Het festival vindt plaats van 28 tot en met 30 juni. Prijzen en verkoopdata van de tickets zijn nog niet bekend. Als er meer bekend is houdt Festileaks je natuurlijk op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over Download en uit de rest van de festivalwereld? Discussieer mee op ons forum en blijf op de hoogte van de laatste geruchten.