Festivalorakel Zégut noemt Nine Inch Nails en meer voor Hellfest 2018

NIN

Festivalorakel Francis Zégut laat opnieuw van zich horen. De Franse radio-DJ noemt onder andere Nine Inch Nails voor de komende editie van het Franse metalfestival Hellfest.

Naast Nine Inch Nails komt Zégut ook met Alice Cooper en Hollywood Vampires. Mocht de voorspelling van de Fransman uitkomen dan zijn festivals als Rock Werchter en Pinkpop meteen kanshebbers voor de drie namen. Het Franse Hellfest vindt namelijk een week na Pinkpop en een week voor Rock Werchter plaats.

Dit jaar liet de Fransman al eerder van zich horen. Zo komt ook Iron Maiden naar het Franse Hellfest, volgens Zégut. Daarnaast geeft hij aan dat Guns ‘N’ Roses, Ozzy Osbourne en Metallica in Europa te vinden zijn.

Dat zijn voorspellingen vaak uitkomen bleek de afgelopen jaren al. De radio-DJ voorspelde onder andere Rammstein op Pinkpop 2016, Black Sabbarth op Hellfest 2016 en Metallica op Pinkpop en Rock Werchter 2014.

Festileaks’ geruchtenoverzicht

Naast alle leaks van Zégut houden wij ook ons eigen geruchtenoverzicht bij. In het geruchtenoverzicht vind je niet alleen alle kanshebbers voor een headline-spot in het komende festivalseizoen, ook kun je nog eens rustig nalezen waarom de verschillende acts kanshebber zijn voor festivaloptredens in 2018.

Hellfest 2018

Hellfest is een rock-, metal- en punkfestival in het westen van Frankrijk. Van 22 tot en met 24 juni 2018 wordt het plaatsje Clisson weer een broeinest van punkers en metalheads. De ‘pelgrimage voor metalheads’ trok afgelopen jaar meer dan 350.000 bezoekers. Met drie hoofdpodia is er genoeg ruimte voor allerlei iconen uit de heavy metal, bekende punkhelden en nieuwe pioniers in de rockmuziek. Acts grunten tot in de late uurtjes. En denk maar niet dat je ervan af komt zonder een van de legendarische moshpits te hebben meegemaakt.