Headliners Lowlands 2018 zo goed als rond

4365
Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De headliners van Lowlands liggen al bijna vast. Van de drie headliners die het festival zoekt, zijn er twee bijna zeker. Met de derde headliner wordt op dit moment nog onderhandeld. 

De organisatie van Lowlands weet dus al snel wie de opvolgers van The xx, Editors en Mumford & Sons worden. Dat het festival al zo ver is met de headliners, horen we van festivaldirecteur Eric van Eerdenburg. Hij geeft tegenover Drowned in Sound aan dat het boekingsproces al enkele maanden bezig is.

Wie de nieuwe headliners worden blijft voorlopig onduidelijk voor het grote publiek. Wel zijn er al een aantal kanshebbers voor komend festivalseizoen bekend. Wie dat zijn vind je hier.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Voor de 26e editie van het festival zijn nog geen namen bekend. Afgelopen jaar waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners, maar er was natuurlijk veel meer te beleven. Van theater tot ballet en het maken van je eigen sokpop. Op Lowlands kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte! Ook kan je mee denken over de line-up van 2018 op ons forum.

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.