Advertisement

Open’er 2018 komt volgende week met nieuws

Het geruchtenseizoen is van start! Het Poolse Open’er maakt vandaag bekend volgende week met nieuws te komen. Het festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Rock Werchter.

Open’er deelt ieder jaar een groot aantal namen met het Belgische festival. Zo waren afgelopen jaar Foo Fighters, Radiohead en Prophets of Rage op beide festivals te bewonderen. Nu Open’er binnenkort met nieuws komt zal er waarschijnlijk ook in Werchter gewerkt worden aan de eerste aankondiging.

Naast Open’er zijn er meer Europese festivals wakker aan het worden. Zo zijn ook Dauwpop, Deichbrand, Rock in Rio, Download, Lollapalooza Parijs en INmusic aan het teasen. INmusic kondigde vorige maand al de komst van Queens of the Stone Age aan.

Open’er 2018

De 17e editie van Open’er Festival vindt plaats van 4 tot en met 7 juli in het Poolse Gdynia. Doordat Open’er in hetzelfde weekend als Rock Werchter van start gaat is het erg waarschijnlijk dat de festivals namen delen. Vorig jaar gaven onder andere The Weeknd, The xx, Radiohead, Foo Fighters en Lorde acte de présence op het grootste festival van Polen. Early-birds zijn inmiddels verkrijgbaar. Voor een combiticket betaal je omgerekend €137,-. Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes uit de festivalwereld? Discussieer mee op ons forum en blijf op de hoogte van de laatste geruchten.

Open'er Logo

Open'er 2018

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 4-7 juli 2018
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam