Het geruchtenseizoen is van start! Het Poolse Open’er maakt vandaag bekend volgende week met nieuws te komen. Het festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Rock Werchter.

Open’er deelt ieder jaar een groot aantal namen met het Belgische festival. Zo waren afgelopen jaar Foo Fighters, Radiohead en Prophets of Rage op beide festivals te bewonderen. Nu Open’er binnenkort met nieuws komt zal er waarschijnlijk ook in Werchter gewerkt worden aan de eerste aankondiging.

Naast Open’er zijn er meer Europese festivals wakker aan het worden. Zo zijn ook Dauwpop, Deichbrand, Rock in Rio, Download, Lollapalooza Parijs en INmusic aan het teasen. INmusic kondigde vorige maand al de komst van Queens of the Stone Age aan.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Open’er 2018

De 17e editie van Open’er Festival vindt plaats van 4 tot en met 7 juli in het Poolse Gdynia. Doordat Open’er in hetzelfde weekend als Rock Werchter van start gaat is het erg waarschijnlijk dat de festivals namen delen. Vorig jaar gaven onder andere The Weeknd, The xx, Radiohead, Foo Fighters en Lorde acte de présence op het grootste festival van Polen. Early-birds zijn inmiddels verkrijgbaar. Voor een combiticket betaal je omgerekend €137,-. Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes uit de festivalwereld? Discussieer mee op ons forum en blijf op de hoogte van de laatste geruchten.