Advertisement

Open’er 2018 presenteert Sigrid, ALMA en meer

Een handjevol gloednieuwe namen voor het affiche van Open’er 2018! Het Poolse festival maakt bekend dat onder meer Sigrid en ALMA hun opwachting maken.

Naast deze twee Noorse zangeressen is ook de komst van Young Thug en PRO8L3M bevestigd. Deze aankondiging is op de website en social media van Open’er te zien. De lineup begint al goed vol te raken. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Vince Staples, Massive Attack en Glass Animals begin juli naar Polen zullen afreizen.

Sigrid

Singer-songwriter Sigrid is een van de grootste rijzende sterren van het moment. Al bracht ze in 2013 al haar debuutsingle ‘Sun’ uit, kreeg ze in 2017 pas internationale bekendheid door haar hit ‘Don’t Kill My Vibe’. Met dit nummer boekte de Noorse zangeres succes in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Australië. Afgelopen zomer stond ze op een van de kleinere podia van Glastonbury, wat goed ontvangen werd. Zo suggereerde de Britse krant The Guardian dat ze in de toekomst het gigantische festival nog wel eens kon gaan headlinen. De BBC benoemde haar begin dit jaar ook tot ‘The Sound of 2018’, een prestigieuze titel die jaarlijks aan het grootste aanstormend talent wordt gegeven. Binnenkort brengt Sigrid haar nieuwe EP Raw uit. Aankomend festivalseizoen is ze verder ook nog op Roskilde te zien.

Open’er 2018

Photo: M. Murawski

Open’er 2018 vindt plaats van 4 t/m 7 juli in gdynia in Polen. Het festival weet ieder jaar een sterke, gevarieerde line-up te presenteren. Vorig jaar stonden gaven onder andere Radiohead, Foo Fighters en The Weeknd een optreden. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Arctic MonkeysNick Cave & The Bad Seeds en Migos. Een ticket voor het hele weekend, inclusief camping, kost €137. Voor een dagkaart betaal je €61. Voor meer informatie kun je de website van het festival raadplegen.

Open'er Logo

Open'er 2018

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 4-7 juli 2018
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.