Pinkpop 2018 bevestigt komst Bruno Mars

Vanochtend heeft de organisatie van Pinkpop 2018 eindelijk zelf Bruno Mars bevestigd! Eerder gingen de berichten al rond dat Bruno Mars op het festival zou staan, maar een bevestiging van de organisatie zelf was er nog niet.

Bruno Mars is de tweede headliner die het festival tot nu toe bekend heeft gemaakt. De Hawaiiaanse zanger zal het festival afsluiten. Eerder zijn de Foo Fighters al aangekondigd voor komende editie, de Amerikaanse rockband zal de eerste dag afsluiten.

Bruno Mars

Bruno Mars is in een korte tijd uitgegroeid tot een artiest van wereldformaat. Zijn opmars is indrukwekkend te noemen en de lijst met hits groeit nog steeds. Het succes begon met gastbijdragen op ‘Nothin’ on You’ (met B.o.B.) en ‘Billionaire’ (met Travie McCoy). Hierna zorgde debuutalbum Doo-Wops & Hooligans voor de definitieve doorbraak. Bruno Mars, wiens echte naam Peter Hernandez is, scoorde verder hits met ’24K Magic’, ‘Locked Out of Heaven’ en ‘Just the Way You Are’.

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en niet tijdens Pinksteren. Dit jaar zijn Foo Fighters en Bruno Mars de headliners die het festival al bekend heeft gemaakt. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekend. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari.

Kun jij niet wachten tot het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de line-up.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen