De organisatie van Sziget 2018 heeft de start van haar kaartverkoop aangekondigd. Vanaf woensdag 8 november zijn de eerste tickets voor het festival van 2018 te koop.

Deze zomer vindt in Budapest de 26e editie van het Sziget festival plaats. Van 8 tot 15 augustus kunnen muziekliefhebbers een week toeven op een eiland met een internationale line up, zeer vermakelijk randprogramma en opblaaskunst voor de nodige chillsessies. De kaartverkoop zal 8 november om 12:00 uur van start gaan voor de enthousiastelingen.

Sziget

Kaarten voor Sziget 2018 zijn dan te koop via de officiële website van het festival. Voor vijf dagen betaal je 250 euro en voor de volle week 275 euro als Szitizen Prime. Je kunt hiervoor ook je tentje op het festivalterrein neerplanten, dichtbij je favoriete podium. Dit jaar staat het festival in het thema van ‘Love Revolution’. Er is nog niets bekend over de line-up, maar de officiële website belooft ons de eerste aankondigingen op korte termijn. Tickets kun je via de link hieronder kopen.

Sziget

FestiQuiz

Sziget is een van de grootste festivals van het Europese vasteland. Met bijna 500.000 mede-festivalgangers waan je je een week lang in een muzikaal en cultureel paradijs op het Óbudai-eiland in hartje Boedapest. Sziget staat garant voor enorme headliners. Zo stonden in 2017 o.a. Pink, Kasabian en The Chainsmokers op de planken. Terwijl de groten der aard de Main Stage en de A38 sieren, bieden de tientallen kleinere podia ruimte voor de onontdekte parels van de muziekindustrie. Op dit festival hoef je je geen moment te vervelen.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste aankondigingen of je gedachten spuien over de namen die dit jaar op de affiche van Sziget staan? Neem dan een kijkje op het festileaks forum!