Sziget helpt ons allemaal de winter door. Het Hongaarse festival presenteert  vandaag de officiële aftermovie van de afgelopen editie. Ook komt het festival volgende week met nieuwe namen

Als jij een van de gelukkigen was die in 2018 op Sziget te vinden was, spring je nu vast een gat in de lucht. Het Hongaarse festival presenteert haar aftermovie waarmee je nog eens lekker kan genieten van deze geweldige festival zomer.

Ben je er volgend jaar ook bij dan mag je ook uitkijken naar komende week. Het festival belooft dinsdag met nieuwe namen te komen. Eén headliner is al bekend: Ed Sheeran.

Bekijk de aftermovie hieronder, en waan jezelf weer even terug op het Óbuda-eiland:

Sziget 2019

Sziget

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. In 2018 waren Kendrick Lamar en Mumford & Sons  nog van de partij. Ook stond ZHU onverwacht op het hoofdpodium. In ons festivalrapport krijg je een sfeerimpressie van de 2018-editie.

Early bird tickets voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Prijzen en meer informatie vind je hier.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.