Body Count, Turbonegro, Skindred en anderen naar Sweden Rock 2018

Zeven nieuwe namen voor Sweden Rock 2018! Het metalfestival maakt vandaag de komst van onder andere Body Count, Turbonegro, Skindred en Rose Tattoo bekend.

Daarnaast geven ook Slade, The Dark Element en Bernie Tormé optredens op het festival. Eerder maakte Sweden Rock al de komst van Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Judas Priest en Stone Sour bekend. Check de volledige affiche hieronder:

Body Count

Body Count leeft nog steeds! De formatie rondom frontman Ice-T is bezig sinds 1991 en heeft nog niets ingeboet qua stootkracht. De band bracht eerder dit jaar een nieuw album uit in de naam van Bloodlust en is bekend van nummers als ‘Body Count’s In The House’ en ‘Institutionalized 2014’. In 2018 is Body Count te zien op Hellfest en Rock am Ring. In 2015 stonden de mannen nog op Pinkpop. Volgt er volgend jaar ook een Nederlandse festivaldatum?

Sweden Rock 2018

Sweden Rock 2018 vindt plaats van 6 tot en met 9 juni in de Zweedse plaats Sölvesborg. De kaartverkoop start op vrijdag 24 november. Over de prijs van de tickets is vooralsnog niets bekend. In het verleden stonden Queen + Adam Lambert, Aerosmith, Def Leppard, Mötley Crüe en Judas Priest bovenaan het affiche. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Sweden Rock Festival Logo

Sweden Rock Festival 2024

Locatie
Zweden
Zweden
Datum 5-8 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam