Aerosmith naar onder andere Hellfest in 2017

Aerosmith trapt in 2017 hun Farewell Tour af in Europa. Dat was al bekend met de aankondiging van Download en vandaag zijn er nog drie festivalshows bekendgemaakt. Steven Tyler en consorten staan in 2017 op Hellfest, Sweden Rock en Rock Fest. 

Aerosmith bevestigt vandaag data voor hun tournee in Europa voor de komende zomer. Bij die bekendmakingen zitten de drie festivals Hellfest, Sweden Rock en Rock Fest Barcelona. Naast die drie festivals treedt deze Amerikaanse stadionrockband ook op in, jawel, stadions. Tot dusver zijn er nog geen datums bekendgemaakt voor Nederland en België.

In hun tourschema zijn nog wel gaatjes vrij voor FortaRock en Graspop. Aerosmith wordt al een tijdje gelinkt met een optreden op Graspop 2017. Dit ‘nepaffiche‘ voor Graspop ging een maand geleden rond op het internet met Aerosmith als één van de headliners. Of er nog meer shows volgen is niet bekend.

Aerosmith


Op Facebook maakte “the greatest band on earth” vandaag bekend dat ze een AeroVerdeci tour gaan doen in Europa. Deze aankondiging hing al een tijdje in de lucht. Zégut maakte een maand geleden al bekend dat de band waarschijnlijk op Hellfest staat en Steven Tyler, de zanger, heeft het al een tijdje over een Farewell Tour.