Cactusfestival 2018 strikt Mogwai en Nils Frahm

Photo: Steve Gullick

De eerste namen voor Cactusfestival 2018 zijn bekend. Mogwai en Nils Frahm zijn aankomende zomer te bewonderen op het Belgische festival.

Het Brugse festival vindt in 2018 plaats van 13 tot en met 15 juli. Zowel Mogwai als Nils Frahm staan op de openingsdag van het festival op de planken. Met de eerste bekendmakingen kan de voorpret officieel beginnen. De line-up zal hoogstwaarschijnlijk snel worden aangevuld met meer aantrekkelijke acts.

Cactusfestival 2018

Het Belgische Cactusfestival vindt aankomende zomer plaats van 13 tot en met 15 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere Jamie LidellGoose en Kaiser Chiefs van de partij. Aankomende zomer staan onder andere Mogwai en Nils Frahm op het affiche in Brugge.

De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is in de voorverkoop aan te schaffen voor een bedrag van €110,-. Dagkaarten gaan voor € 49,- over de toonbank. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan. Voor slechts €85,- vertoef je twee dagen op het festival. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.