Triggerfinger, Arsenal en meer naar Cactusfestival 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuw lading namen voor Cactusfestival! Onder andere Triggerfinger en Arsenal bezoeken het Belgische festival komende zomer.

Naast Triggerfinger en Arsenal zijn nog twee bands bekendgemaakt. Via de officiële kanalen van Cactusfestival werd namelijk ook nog de komst van Strand Of Oaks en Intergalactic Lovers aangekondigd. Deze acts voegen zich bij de eerder bevestigde Mogwai en Nils Frahm. Al deze acts zijn te zien in het weekend van 13 t/m 15 juli in Brugge.

Traditiegetrouw is op Cactusfestival en mooie mix van internationale en Belgische acts te zien. We kunnen binnenkort vast meer namen verwachten.

Triggerfinger

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen al sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. Hun grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel. In Nederland werden de heren vooral bekend met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes. Op 25 augustus kwam het nieuwe album ‘Colossus’ uit. Na onder meer een verrassingsoptreden op Lowlands 2017 volgt er in 2018 dus een nieuwe festivaltour.

Cactusfestival 2018

Het Belgische Cactusfestival vindt aankomende zomer plaats van 13 tot en met 15 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere Jamie LidellGoose en Kaiser Chiefs van de partij. Voor aankomende editie zijn onder andere Mogwai, Triggerfinger en Arsenal bevestigd.

De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is in de voorverkoop aan te schaffen voor een bedrag van € 110,-. Dagkaarten gaan voor € 49,- over de toonbank. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan. Voor slechts € 85,- vertoef je dan twee dagen op het festival. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2024

Locatie
België
Brugge, België
Datum 12-14 juli 2024
Tickets Kopen