Foo Fighters en meer naar Firenze Rocks

Firenze Rocks maakt drie headliners bekend! Naast Guns N’ Roses zullen ook Foo Fighters, Iron Maiden en Ozzy Osbourne in het weekend van 14 t/m 17 juni in Firenze te bewonderen zijn.

De komst van Guns N’ Roses is al eerder aangekondigd voor het festival. Het gerucht dat Pearl Jam op het festival zou staan kan dus zo goed als verworpen worden. Met de komst van deze vier headliners lijkt het niet meer logisch dat Pearl Jam ook nog aan het affiche toegevoegd wordt.

Buiten de vier headliners zijn ook Avenged Sevenfold en Judas Priest toegevoegd aan het affiche.

Hieronder is het affiche tot nu toe te zien:

Foo Fighters

Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana na de dood van Kurt Cobain. Hun nieuwe album Concrete and Gold kwam afgelopen september uit, en met dit album werd het startschot voor de tour gelost. Net als dit jaar is Foo Fighters in 2018 op festivals te vinden. Eerder werden onder meer al Rock am Ring en Pinkpop aangekondigd!

Firenze Rocks 2018

Foto: Francesco Prandoni & Elena Di Vincenzo

Firenze Rocks wordt aankomend jaar voor de tweede keer gehouden, ditmaal van 14 tot en met 18 juni 2018 in Florence. Vorig jaar stonden onder andere Eddie Vedder, System Of A Down en Aerosmith al op het festival. Voor meer informatie over het festival kijk je op de officiële website.