Advertisement

Kiss en meer naar Resurrection Fest 2018

kiss

De organisatie van Resurrection Fest heeft het eerste deel van haar affiche bekend gemaakt. Kiss, Scorpions en Stone Sour zijn deze zomer in Spanje te zien.

Voor hun dertiende editie heeft het Spaanse Resurrection Festival hun A-game behoorlijk laten gelden. Zij weten onder andere Kiss, Scorpions en Stone Sour te strikken voor aankomende zomer. Deze drie namen zijn nog maar het begin. Ook acts als Alestorm, At The Gates en Anti Flag zijn komende zomer in Spanje te vinden. Hieronder is de complete lijst met bekendmakingen te zien:

Resurrection Fest 2018

Resurrection Festival is een rockfestival in de stad Viviero, gelegen in het zuidwesten van Spanje. Sinds 2006 zetten zij Spanje op stelten met hun veelzijdige line-up uit genres als heavy metal, hardcore punk en punk rock. Met meer dan 80.000 bezoekers is dit festival een van de grootste Spaanse rockfestivals.

Dit jaar vindt het festival plaats van 11 tot en met 14 juli 2018. Aankomende editie vind je onder meer Kiss, Scorpions en Stone Sour op het Spaanse affiche. Festivalkaarten voor het rockfestival zijn te koop vanaf €105,- per stuk.Meer informatie is te vinden op hun officiële website.

Wil jij meespeculeren over de bands die nog bekend gemaakt worden? Neem dan een kijkje op ons Festileaks Forum!