Advertisement

Afscheidstour brengt Kiss in 2023 opnieuw naar Ziggo Dome

Glamrock gigant KISS staat op 12 juni 2023 opnieuw in de Ziggo Dome in het kader van hun The End Of The Road tour. De kaartverkoop begint vrijdag 9 december.

De band Kiss heeft vele records verbroken. En waarschijnlijk gaan ze voor nog een met een alsmaar voortdurende afscheidstour. De groep staat op 12 juni 2023 opnieuw in de Ziggo Dome. Dat wordt de derde maal dat de band de Amsterdamse concertzaal op hun The End Of The Road tour aandoet.

The End Of The Road?

Is het een grote rotonde? Een defect navigatiesysteem? Of ouderwets de kaart op de kop? Hoe dan ook, de mannen van Kiss blijven maar terugkomen op hun afscheidstournee. In 2019 en 2022 zwaaide Gene Simmons ook al ‘voor het laatst’ met zijn lange tong in de Ziggo Dome, en kennelijk is de schmink nog lang niet op. De kaartverkoop begint op vrijdag 9 december aanstaande via Ticketmaster.


Op 13 juni staat Kiss in Paleis 12 in Brussel. Waarmee we voorzichtig kunnen concluderen dat de band niet naar Graspop 2023 komt. Wel maakt Hellfest 2023 nog alle kans op een bezoek van ’the hottest band in the world’. Er is nog een mooi plekje in het tourschema van de band tussen Brussel (13 juni) en München (17 juni).