Rock en Seine maakt datum bekend voor 2018

Rock en Seine 2016

Kruis de volgende data maar vast aan in je agenda! Rock en Seine vindt in 2018 plaats van 24 tot 26 augustus. Volgend jaar viert het festival haar 16e editie.

Net als vorig jaar vindt het festival plaats in het weekend na Lowlands en Pukkelpop. De festivals delen dan ook vaak een aantal namen. De locatie is natuurlijk ook niet mis, langs de Seine in Parijs. Voor wie festivals en citytrips graag combineert, is het een geweldig tip.

Meer info over het festival is er voorlopig niet. Er zijn nog geen namen bekend. Houd onze Facebook en App goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over Rock en Seine!

Rock en Seine

Rock en Seine 2016

Rock en Seine vindt op 24, 25 en 26 augustus plaats in Saint-Cloud. Dit plaatsje ligt vlak naast Parijs aan de rivier de Seine. Er is nog niets bekend over de ticketverkoop. Vorig jaar sierden The xx, Franz Ferdinand, Flume en PJ Harvey de affiche. Ook dit jaar worden er door Festival.Travel festivalbussen geregeld die vanaf verschillende plekken in Nederland en België naar het festival rijden.

Wil je weten wat je kunt verwachten van dit festival? Lees dan hier ons Festivalrapport van 2017.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2017

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-27 augustus 2017
Line-up
Rone
Cypress Hill
The xx
Rone, Cypress Hill, The xx +27 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.