The Bloody Beetroots, Anne-Marie en meer voor Paaspop 2018

Sziget 2014
Foto: Clément Caron

19 kersverse namen voor Paaspop 2018. Onder meer The Bloody Beetroots, Anne-Marie en Broederliefde zijn aankomend voorjaar van de partij in Schijndel.

De organisatie van Paaspop onthulde zojuist een hele rits aan nieuwe acts voor het festival. Naast bovengenoemde geven onder meer The Partysquad, Orange Goblin en Zeke acte de présence. Alle gloednieuwe bevestigingen zijn terug te vinden op de onderstaande poster.

Eerder is al de komst van onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Kensington en Nothing But Thieves bekendgemaakt.

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Tonnie Westerbeke (Paaspop 2017)

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody Beetroots, De Jeugd Van Tegenwoordig en Kensington staan aankomende editie op de planken van het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven: check ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie.

De Super Early Bird tickets waren in een recordtempo uitverkocht, maar gelukkig is de normale Early Bird kaartverkoop inmiddels ook van start gegaan. Voor € 108,95 ben je drie dagen van de partij. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen