Noteer de datum voor de voorverkoop van Rock Werchter maar snel in je agenda! De verkoop start namelijk al op zaterdag 25 november.

Zojuist is de eerste naam voor het festival bekend gemaakt. Als het festival je met deze naam al over heeft gehaald wil je natuurlijk ook alles over de kaartverkoop weten. Die informatie heeft Rock Werchter ook vrijgegeven.

Een weekendticket gaat je dit jaar €238,- kosten en een dagticket €102,-. Als je op de camping wil staan moet je er nog iets meer bijtellen. Een campingkaart kost je nog eens €27,50. Dit is iets meer dan afgelopen jaar.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Voor alle mensen die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief is er een pre-sale op vrijdag 24 november. De reguliere verkoop gaat op 25 november om 10:00 van start

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter.  Voor de editie 2018 is tot nu toe alleen Nick Cave & The Bad Seeds bekend gemaakt. Vorig jaar stonden onder meer Radiohead en Foo Fighters op de planken. Een weekend ticket gaat je dit jaar €238,- kosten en een dagkaart €102,-. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.