We Love Green 2018 bevestigt Björk

Bjork

Op zondag 3 juni geeft de IJslandse Björk een optreden op We Love Green festival. Het festival vindt een week voor Best Kept Secret plaats in het centrum van Parijs.

Björk is de eerste naam voor We Love Green 2018. Afgelopen jaar stonden onder andere Justice, Solange en Anderson. Paak op het programma van het milieuvriendelijke festival. Het tweedaagse festival vindt plaats op 2 en 3 juni. De ticketinfo wordt binnenkort bekend gemaakt.

Dat Björk komende zomer in Europa is te zien, was al eerder bekend. Onlangs kondigde het Deense festival Northside al de komst van de excentrieke zangeres aan.

Björk

Met haar 51 jaar is Björk Guðmundsdóttir misschien niet meer de jongste, maar muzikaal gezien is daar weinig van te merken. Al 40 jaar lang beweegt ze zich vrijelijk door vele genres en kan met goed recht een IJslandse muzikale legende worden genoemd. Waar het in 1977 begon met het album Björk is 24 november alweer haar tiende studioalbum verschenen, genaamd Utopia.

We Love Green 2018

We Love Green is een tweedaags festival dat georganiseerd wordt in hartje Parijs, Frankrijk. In 2018 vindt het festival plaats op 2 en 3 juni. Zoals de naam al suggereert is We Love Green een milieuvriendelijk festival. In het grootste openbare park van de stad wordt een mix van pop, rock, elektronische en urban muziek gepresenteerd. Tickets voor de 2018 editie zijn nog niet in de verkoop. Wel is met Björk de eerste naam aangekondigd. Meer info is te vinden op de website van We Love Green.