We Love Green 2019 strikt Tame Impala en meer

Tame Impala
Foto: Eric Pamies

Grote namen voor We Love Green 2019. Het Franse festival, dat gelijktijdig met Best Kept Secret plaatsvindt, strikt onder meer Tame Impala en Christine And The Queens.

Tame Impala en Christine And The Queens: die Fransen weten wel hoe je goed aan de feestdagen begint. Naast bovengenoemde namen onthulde de organisatie ook nog onder andere FKA Twigs, Courtney Barnett en Bonobo. Alle kersverse namen zijn terug te vinden in onderstaande video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WE LOVE GREEN 2019 – BACK TO THE WILD LIFE Très heureux de dévoiler les 1ers noms de la programmation de la 8ème édition : 23 artistes singuliers qui dessinent la musique de demain. TAME IMPALA – BOOBA CHRISTINE AND THE QUEENS – FUTURE FKA TWIGS – ROSALÍA – FLAVIEN BERGER KALI UCHIS – LAURENT GARNIER – RICARDO VILLALOBOS COURTNEY BARNETT – BONOBO DJ SET – PEGGY GOU YVES TUMOR full band – HAMZA – TORO Y MOI – SEBASTIAN MALL GRAB – NICOLAS LUTZ – LENA WILLIKENS MARIE DAVIDSON – POND – MALIK DJOUDI & many more to come ! — ? Pass Week-End en vente ?Lien in bio ? Vous pouvez faire un don de 1€ à nos ONG partenaires lors de l’achat de votre billet pour le festival.. Pensez-y ! #WLG2019

Een bericht gedeeld door WE LOVE GREEN Festival (@welovegreen) op

Best Kept Secret-fans opgelet: We Love Green vindt gelijktijdig met het Hilvarenbeekse festival plaats. De kans is dus aanwezig dat de festivals een deel van de line-up delen. Zien we dus acts als Tame Impala en Christine And The Queens terug in Nederland?

Tame Impala

Tame Impala
Foto: Eric Pamies

Tame Impala is een Australische band rondom frontman Kevin Parker. De heren brachten in 2010 het eerste album uit. Met de tweede plaat werd de groep in 2012 genomineerd voor een Grammy. Toch braken de alternatieve rockers in 2015 pas door bij het grote publiek met Currents. In datzelfde jaar gaf de band een voortreffelijk optreden op Lowlands en de mannen zijn mede daardoor een graag geziene gast op festivals.

Voor 2019 staan er inmiddels shows op Flow Festival, Primavera SoundHurricane/Southside Festival en dus We Love Green gepland. Op dit moment is er nog geen show in de Benelux gepland.

We Love Green 2019

We Love Green 2019 vindt plaats op 1 en 2 juni in Parijs. Onder meer Tame Impala en Christine And The Queens treden op in het prachtige Bois de Vincennes. Tickets zijn inmiddels al in de verkoop. Voor een kleine € 100,- kun je twee dagen genieten van de vetste festivaloptredens. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.