Björk tijdens Lowlands 2018 naar Portugal

Bjork

Björk is tijdens het Lowlands weekend te zien op een festival in Portugal. Ze gaat daar een optreden op geven op Vodafone Paredes de Coura.

Björk zou zo wel eens een kanshebber voor Lowlands kunnen worden. Lowlands heeft zelf nog geen namen bekend gemaakt. Ook voor het Portugese festival is dit pas de eerste naam. De twee festivals vinden wel in het zelfde weekend plaats.

Björk is al bekend gemaakt voor een aantal festivals komende zomer. Zo staat ze onder meer op NorthSide en We Love Green.

Björk

Bjork

Met haar 51 jaar is Björk Guðmundsdóttir misschien niet meer de jongste, maar muzikaal gezien is daar weinig van te merken. Al 40 jaar lang beweegt ze zich vrijelijk door vele genres en kan met goed recht een IJslandse muzikale legende worden genoemd. Waar het in 1977 begon met het album Björk is 24 november alweer haar tiende studioalbum verschenen, genaamd Utopia.

Paredes de Coura 2018

Paredes de Coura vind plaats van 15 t/m 18 augustus in Portugal. In 2017 stonden onder meer Foals, Future Islands en Beach House op het affiche. Voor 2018 is vooralsnog alleen Björk bekend. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site.