Op het Festileaks Youtube-kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Bruno Mars op BBC Radio 1’s Big Weekend 2013.

“It’s showtime, showtimes, guess who’s back again?”, nou Bruno Mars dus. Met zijn heerlijke stem, fijne muziek en soepele moves schittert hij aankomend festivalseizoen onder andere op ons eigen Pinkpop en Werchter Boutique. Hier kijken we natuurlijk naar uit en daarom gaan we alvast een beetje opwarmen met een festivalconcert uit de oude doos: Bruno Mars BBC Radio 1’s Big Weekend 2013. Enjoy!

Bruno Mars

Bruno Mars is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een artiest van wereldformaat. Zijn opmars is indrukwekkend te noemen en de lijst met hits groeit nog steeds. Ooit begon hij met gastbijdragen op ‘Nothin’ on You’ (met B.o.B.) en ‘Billionaire’ (met Travie McCoy). Hierna zorgde zijn debuutalbum Doo-Wops & Hooligans voor de definitieve doorbraak. Vervolgens scoorde deze man flink wat succesnummers. Zijn laatste album 24K Magic bracht hem ook weer naar de toppositie in de hitlijsten, met onder andere het gelijknamige nummer ’24K Magic’ en ‘That’s What I like’.