Advertisement

Festivalconcert van deze week: Thirty Seconds to Mars op Rock in Rio 2017

Thirty Seconds To Mars

De bevestigingen van bands vliegen je om de oren. Tussen deze aankondigingen vinden we ook de naam Thirty Seconds To Mars terug. Zo is de band aangekondigd voor Rock am Ring 2018. Benieuwd wat je kan verwachten bij een show van de Amerikaanse rockers? Bekijk de show op Rock in Rio 2017 en je bent helemaal op de hoogte.

Thirty Seconds To Mars is al vele jaren een welbekende naam in de festivalwereld. Ze weten met hun spectaculaire liveshows het publiek keer op keer te vermaken. De band heeft sinds de oprichting in 1998 veel populaire nummers weten uit te brengen. Met Nummers als ‘Kings and Queens’ en ‘The Kill’ weet de band hele festivalweides plat te krijgen.

In maart gaat de Europese tour van Thirty Seconds To Mars van start. In deze tour gaan ze grote Europese steden af, waaronder Amsterdam en Antwerpen. Ook wordt verwacht dat de band onder leiding van Jared Leto op meerdere festivals te bewonderen zal zijn aankomend festivalseizoen. Maar tot die tijd moeten we nog even wachten. Om die tijd te overbruggen hebben wij voor jou het festivalconcert van deze week: Thirty Seconds To Mars op Rock In Rio 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=quTNbsASquE

Thirty Seconds To Mars

De in 1998 opgerichte band Thirty Seconds To Mars is afkomstig uit Los Angeles, Californië. Het Amerikaanse trio bestaande uit Jared Leto, broer Shannon Leto en Tomo Miličević. De band heeft tot nu toe vier albums uitgebracht. Op deze albums zijn nummers als ‘The Kill’ ‘This is War’ en ‘Closer To The Edge’ terug te vinden. Het vijfde album is op komst en de eerste single van deze LP, genaamd ‘Walk On Water’, is al gereleased.