Beck en Noel Gallagher onder afvallers voor Lowlands en Pukkelpop 2018

(c) Rob Walbers

Ieder jaar kijken we met pijn in ons hart naar de affiches van Summer Sonic en Sonic Mania. De Japanse festivals vinden tegelijk plaats met Lowlands en Pukkelpop en zorgen voor een hoop afvallers.

Summer Sonic is het grootste festival van de twee en zorgt ervoor dat er een streep gezet wordt door onder andere Beck en Noel Gallagher. Ook acts Chance The Rapper en Mastodon komen in augustus naar Japan. Sonic Mania zet onder meer Nine Inch Nails op de planken. Ook My Bloody Valentine en Marshmello zijn er te vinden.

Een hoop namen die we niet op Lowlands en Pukkelpop gaan vinden dus. Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. Een woordvoerder van Lowlands gaf tegenover Festileaks aan binnenkort met nieuws te komen!

Lowlands 2018

Lowlands is een driedaags festival in Biddinghuizen. In 2018 wordt het festival voor de 26e editie van het festival gehouden van 17 tot 19 augustus. Over de artiesten is nog weinig bekend. De eerste artiest, Naaz, werd tijdens het Song Van Het Jaar-festival bekend gemaakt. Verder gaan er al vele geruchten rond over de headliners. Wie hoop jij terug te zien op Lowlands?

Pukkelpop 2018

Pukkelpop 2018 wordt de 33ste editie van het Belgische festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op electronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. In 2017 stonden onder meer The xx, Editors en Bastille op de planken van Pukkelpop. Verder maakte het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Is het al Pukkelpop?

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.