3FM-presentratice Eva Koreman heeft zojuist bekendgemaakt dat de Nederlandse Naaz volgend jaar op Lowlands staat. Dit onthulde zij tijdens het aankondigen van Naaz op Song van het Jaar-festival, wat momenteel plaatsvindt in TivoliVredenburg in Utrecht. 

“Volgend jaar op Lowlands, vandaag in Tivoli: Naaz!” luidde de bekendmaking. Naaz is daarmee de eerste bevestigde act voor het festival. Afgelopen jaar stond Naaz ook al op het festival, toen verving zij Skott.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Voor de 26e editie van het festival is alleen Naaz bekend. Afgelopen jaar waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners, maar er was natuurlijk veel meer te beleven. Van theater tot ballet en het maken van je eigen sokpop. Op Lowlands kan en mag alles. Ben je benieuwd wie je komend jaar kan zien in de Free State of LLow? Wij houden je natuurlijk op de hoogte! Ook kan je mee denken over de line-up van 2018 op ons forum.