De organisatie van Lowlands 2018 komt binnenkort met nieuws! Een naam die we alvast niet hoeven te verwachten is Britney Spears. De Amerikaanse zangeres gaan we niet terug zien op het podium van Lowlands. 

Nog geen maand geleden heeft Britney Spears bekendgemaakt dat ze op gaat treden op Smukfest in 2018. Het Deense festival wordt gehouden van 8 tot 12 augustus, precies één week voor Lowlands. Ondanks dat dit haar een kandidaat maakt voor Lowlands 2018, gaan we haar niet terug zien in Biddinghuizen. Eric van Eerdenburg, directeur van Lowlands, wist aan RTL Nieuws te melden dat ze niet van plan zijn om Britney Spears te boeken voor Lowlands 2018. De woordvoerder van het festival voegt daar in een telefoongesprek met Festileaks het volgende aan toe: “Dat is niet echt een act die bij Lowlands past”.

Over de derde headliner, waarmee ze in oktober nog in onderhandeling waren wordt niets losgelaten. Toch hebben we iets om naar uit te kijken: “We komen binnenkort met nieuws”, aldus de woordvoerder van het festival.

Benieuwd naar kanshebbers voor het festival? Wij somden de grootste geruchten voor je op.

Britney Spears

Foto: Randee St.Nicolas

Britney Spears, ook wel bekend als de Princess op Pop, is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. In 1999 debuteerde ze met het album …Baby One More Time. Amper een jaar later bracht ze haar tweede album Oops! …I Did It Again uit. Dit album werd meer dan één miljoen keer verkocht in de eerste week. Tot op de dag van vandaag is Oops! …I Did It Again het snelst verkopende album ooit. Naast zangeres is Britney Spears ook terug te vinden op het witte doek. Ze verscheen onder andere in Will & Grace, How I Met Your Mother en Glee.

Lowlands

Lowlands is een driedaags festival in Biddinghuizen. In 2018 wordt het festival voor de 26e editie van het festival gehouden van 17 tot 19 augustus. Over de artiesten is nog weinig bekend. De eerste artiest, Naaz, werd tijdens het Song Van Het Jaar-festival bekend gemaakt. Verder gaan er al vele geruchten rond over de headliners. Wie hoop jij terug te zien op Lowlands?