Catfish & The Bottlemen, Frank Carter & The Rattlesnakes en meer naar All Points East 2018

Frank Carter

Het Engelse All Points East maakt vandaag de laatste headliner bekend. Het Britse Catfish & The Bottlemen geeft er op 1 juni acte de présence samen met onder andere Frank Carter & The Rattlesnakes.

Daarnaast geven ook The Neighbourhood, Blossoms, The Hunna en The Amazons optredens in het Victoria Park. Met de toevoeging van Catfish & The Bottlemen is de laatste headliner voor All Points East bekend. Eerder werd duidelijk dat LCD Soundsystem, Beck, Lorde, The National, The xx en Lykke Li op All Points East te zien zijn.

Frank Carter & The Rattlesnakes

Frank Carter & The Rattlesnakes zijn de afgelopen zomer veelvuldig te zien geweest op de Europese festivals. De punkrockband gaf knallende shows op Rock Werchter, Glastonbury en Lowlands. De groep werd gevormd in 2015 en geeft energieke hardcore punk shows weg met daarbij de nodige meezingers. Inmiddels heeft de band 2 albums uitgebracht, Blossom en Modern Ruin. De nummers op deze platen staan vol met emotionele teksten die Frank Carter elk optreden weer op weerzinwekkende wijze naar buiten brult. Naast een show op INmusic zijn de mannen ook te zien op Paaspop en Download Paris.

All Points East 2018

The National
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

All Points East zal volgend jaar voor de eerste keer neerstrijken in het Victoria Park in Londen. Het festival vindt plaats van 25 mei tot en met 3 juni 2018. Onder de eerste namen behoren onder andere The National, The xx en The War On Drugs. Houd voor meer informatie onze website goed in de gaten. Tickets zijn al te koop en je scoort ze hier.