Heb jij deze SinterKerst & Nieuw een cadeau in festivalstijl gekregen? Dan heb je des te meer reden om uit te kijken naar deze zomer. Wij helpen graag mee aan extra voorpret. Kijk daarom deze week mee naar het festivalconcert van deze week: Foo Fighters op NOS Alive 2017.

Foo Fighters is terug, en hoe! In 2017 waren ze al te zien op onder andere Rock Werchter en niet heel lang geleden wonnen ze de BBC Award voor beste festivaloptreden op Glastonbury. Maar met hun 9e album Concrete & Gold op zak, nemen ze in de zomer van 2018 Europese stadions en festivals over. Ze zijn te zien op Pinkpop, Firenze Rocks, Download Paris en Rock Am Ring. Daarnaast kunnen de Foo’s eindelijk het geplande optreden van 2015 op Pinkpop inhalen, wat toen niet doorging nadat Dave Grohl in Zweden zijn been brak.

https://www.youtube.com/watch?v=G9wxM7Xbs-o

Wat je deze zomer van de Foo Fighters kunt verwachten? Een excuses van Dave Grohl op Pinkpop dat het zo lang heeft geduurd, een hoop geklets van Dave Grohl, nieuwe nummers als ‘Run’ en ‘The Sky Is The Neighbourhood’, het door de drummer Taylor Hawkings gezongen ‘Cold Day In The Sun’ en zeer waarschijnlijk ‘Everlong’ als waardige afsluiter. Maar vergeet niet de publieksfavorieten ‘Best Of You’ en ‘The Pretender’. Zing jij ook mee?

Foo Fighters

Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana, na de dood van Kurt Cobain. Hun nieuwe album Concrete and Gold kwam in september 2017 uit, en met dit album werd het startschot voor de tour gelost. Net als dit jaar zijn Dave Grohl en co. in 2018 op de festivals te vinden. Eerder werden onder meer al Rock am Ring en Pinkpop aangekondigd!