Meer nieuws voor Best Kept Secret 2018! De overige namen, die later vandaag bekend gemaakt zullen worden, zijn namelijk gelekt. Naast de Arctic Monkeys zullen ook Angus & Julia Stone, The Kills en Warpaint afreizen naar Beekse Bergen.

Via ons Forum werden we op een lek gewezen. In de WordPress API van Best Kept Secret stonden enkele namen die nog niet aangekondigd zijn. Helaas is het niet meer zichtbaar, maar de gehele lijst met nieuwe namen check je hieronder:

Arctic Monkeys, All Them Witches, Ray Fuego, Palm, Optimo, Yellow Days, Angus & Julia Stone, Wolf Alice, Umfang, The Kills, SYML, Susanne Sundfor, Gus Dapperton, Sudan Archives, Warpaint, Cocaine Piss, Bully, Moaning, Lido Pimienta, Karen Elson, Flohio, OMNI, Mattiel, John Maus, Downtown Boys, Job Jobse en The Districts.

De namen worden vanavond in de uitzending van 3voor12 bekendgemaakt.

Best Kept Secret 2018

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret Festival plaats. Het festival wordt dit jaar vroeger gehouden dan voorgaande jaren. Op 8, 9 en 10 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Afgelopen editie stonden onder meer RadioheadArcade Fire en Run The Jewels op het affiche. Dit jaar kun je gaan genieten van onder andere Arctic MonkeysThe National en LCD Soundsystem. Meer informatie en tickets vind je op de website van het Brabantse festival.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?