Paul Kalkbrenner, Netsky en meer naar We Are Electric 2018

Paul Kalkbrenner Shoot Black White 2011

Twaalf nieuwe namen voor We Are Electric 2018. Onder meer Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens en Netsky geven acte de présence.

Hoppa, dat affiche voor We Are Electric 2018 begint er langzamerhand groots uit te zien. Zo zijn naast bovengenoemde namen ook Modeselektor (DJ set) en De Jeugd Van Tegenwoordig van de partij. Benieuwd welke acts er zojuist zijn bevestigd? We hebben ze even voor je opgesomd.

 • Paul Kalkbrenner
 • Oliver Heldens
 • De Jeugd Van Tegenwoordig
 • Netsky
 • Modeselektor (DJ set)
 • Slushii
 • Black Sun Empire
 • Benny Rodrigues
 • Chocolate Puma
 • Kraantje Pappie
 • Jacin Trill
 • Yung Nnelg

Eind vorig jaar werd al bekend dat onder meer Justice en The Prodigy eveneens het festival aandoen. Maar de line-up is nog lang niet compleet, volgens de organisatie kunnen we volgende maand weer nieuwe bevestigingen verwachten.

Paul Kalkbrenner

Paul Kalkbrenner is een Duitse DJ en producer. De doorbraak voor de Duitser kwam in 2009, toen hij samen met zijn broer Fritz de hit ‘Sky and Sand’ uitbracht. Sindsdien gaan alle deuren voor Paul Kalkbrenner open en is hij regelmatig op festivals te vinden. Voor aankomend festivalseizoen is hij al aangekondigd voor onder meer Dour, Colours of Ostrava en Lollapalooza Parijs.

We Are Electric 2018

Foto: Bart Heemskerk

We Are Electric 2018 vindt plaats van 6 tot en met 9 juli. Dit zal op een nieuwe locatie zijn; het festival verhuist namelijk naar het Velderbos in Boxtel. Elk jaar zijn op We Are Electric weer de vetste elektronische acts te zien. Voor 2018 staan onder meer The Prodigy, Justice en Netsky op het programma.

De reguliere kaartverkoop start 27 januari. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite. Wil je weten hoe het vorig jaar was op We Are Electric? Check dan ons festivalrapport.