Paul Kalkbrenner naar Colours of Ostrava 2018

Paul Kalkbrenner Shoot Black White 2011

Berlijn komt naar Tsjechië! De Duitse DJ Paul Kalkbrenner komt in juli naar het Tsjechische Colours of Ostrava.

Het vierdaagse festival bouwt langzaam maar zeker aan een heel sterk affiche voor 2018. Eerder werden onder andere Kaleo, London Grammar en Ziggy Marley al bevestigd voor een komst naar Ostrava. Ook Calexico is hier vorige week aan toegevoegd. Nu vindt dus ook Paul Kalkbrenner zijn weg naar Tsjechië.

Hoewel de locatie van Colours of Ostrava de reis absoluut waard is, kun je de DJ deze zomer ook dichter bij huis bewonderen. Eerder werd hij namelijk al toegevoegd aan de line-up voor Dour en Lollapalooza Paris. Maar dan heb je de mooiste festivallocatie in Ostrava er helaas niet bij.

Paul Kalkbrenner

Paul Kalkbrenner is een Duitse DJ en producer. De doorbraak voor de Duitser kwam in 2009. Toen bracht hij samen met zijn broer Fritz de hit ‘Sky and Sand’ uit. Sindsdien gaan alle deuren voor Paul Kalkbrenner open en is hij regelmatig op festivals te vinden. Vorig jaar waren dat onder meer Tomorrowland en Exit Festival, en dit jaar staat zijn naam dus ook al op drie affiches.

Colours of Ostrava


Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Het festival is populair vanwege de bijzondere sfeer en de bijbehorende opmerkelijke locatie. Een industrieel terrein vol muziek, workshops, films, discussies en spelletjes. Dit jaar vinden onder meer Kaleo, Paul Kalkbrenner en London Grammar hun weg naar het festival

De editie van 2018 vindt van 18 tot en met 21 juli plaats. De eerste 9000 pre-sale tickets zijn voor een kleine € 80,- over de toonbank gegaan. Inmiddels betaal je voor een regulier ticket zo’n €105,-. Wil je meer informatie over het festival, dan kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2024

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 17-20 juli 2024
Tickets Kopen