Down The Rabbit Hole 2018 toverde deze week een tweede lading namen uit de hoge hoed, waaronder Anderson. Paak & The Free Nationals, MGMT en De Jeugd Van Tegenwoordig. De drie headliners zijn daarmee bekend en daarom vroegen wij ons af: wat vinden jullie eigenlijk van het affiche tot nog toe?

Klare taal! Tweederde van iedereen die reageerde op onze Facebook-poll vindt de Down The Rabbit Hole line-up nu al legen- (wait for it) dary!

Over smaak valt niet te twisten en zo kijken jullie allemaal uit naar eigen favorieten: van De Jeugd Van Tegenwoordig tot MGMT en van ODESZA tot ’50+ artiesten’:
De line-up


Twee grote worpen zijn gedaan en de Down The Rabbit Hole line-up heeft al behoorlijk vorm gekregen. Wil je je nu al voorbereiden op wat komen gaat? Of twijfel je nog en wil je graag muzikaal kennismaken met de aangekondigde acts? Dat kan allemaal met onze festival playlist op Spotify!

Down The Rabbit Hole 2018

DTRH 2018 line-up

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt Down The Rabbit Hole 2018 plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds en Anderson. Paak & The Free Nationals als headliners wordt er flink uitgepakt voor de alweer vijfde editie. Het festival werd in het festivalrapport van 2017 het leukste festival genoemd en blonk vooral uit in sfeer en aankleding. Gaat DTRH dat dit jaar evenaren?