Die Antwoord, Bastille, Dropkick Murphys en anderen naar FM4 Frequency 2018

Die Antwoord - Lowlands 2016
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Frequency lost de tweede lading namen! Onder andere Die Antwoord, Bastille, Dropkick Murphys en Flogging Molly zijn aan het programma van het Oostenrijkse festival toegevoegd.

Daar blijft het niet bij: ook Sum 41, The Kooks, Papa Roach, Broilers, The Vaccines, Chase & Status geven optredens in Sankt Pölten. Er is daarnaast een stukje Nederlands trots terug te vinden op de podia: de DJ’s Hardwell en Afrojack spelen ook op Frequency.

Eerder werd bekend dat Imagine Dragons, Kygo, Gorillaz en Macklemore op het festival spelen. Check de volledige affiche hieronder:

Die Antwoord

Foto: Kamiel Scholten

Voor je dagelijkse portie recht-voor-z’n-raaprap ben je bij Die Antwoord aan het juiste adres. De Zuid-Afrikaanse formatie heeft overal een Antwoord op en neemt geen blad voor de mond. Met hun no-nonsense attitude scoort het trio vele hits. Onder andere ‘I Fink U Freeky’, ‘Enter The Ninja’ en ‘Ulgy Boy’ zijn inmiddels verheven tot rasechte rave-klassiekers.

FM4 Frequency 2018

Het FM4 Frequency festival wordt jaarlijks gehouden in de buurt van Sankt Pölten, Oostenrijk. Dit jaar vindt het festival plaats van 16 tot en met 19 augustus. Het festival gaat in dezelfde periode als Lowlands en Pukkelpop van start. Voorgaande edities hebben al bewezen dat deze festivals namen kunnen delen.

Frequency staat bekend om de opsplitsing van het Daypark en Nightpark. Daypark kenmerkt zich door het grote buitenpodium en het festivalgevoel dat dit met zich mee brengt. Daarentegen vindt Nightpark plaats in hallen en loodsen waar je met een bus naartoe kunt reizen. Vorig jaar stonden onder andere Placebo, Mumford & Sons, Rise Against en Wiz Khalifa op het festival. Tickets voor het festival zijn inmiddels verkrijgbaar.

Vorig jaar was Festileaks ook aanwezig op FM4 Frequency. Wil je weten hoe dat was? Check het festivalrapport! Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

FM4 Frequency Festival Logo

FM4 Frequency Festival 2024

Locatie
Oostenrijk
St Pölten, Oostenrijk
Datum 15-17 augustus 2024
Line-up
Camo & Krooked
Tickets Kopen