Advertisement

Avenged Sevenfold komende zomer naar Strijp-S

Snerende gitaren, ruwe rock en headbangende concertgangers komende zomer in Eindhoven, want de Amerikaanse metalband Avenged Sevenfold is op 12 juni te zien op Strijp-S.

Het aangekondigde optreden is vooralsnog het enige concert  van de band in Nederland. Helaas wordt de kans op een Nederlands festival voor de Amerikanen kleiner.

Tot nu toe is Avenged Sevenfold de eerste grote naam die we dit jaar kunnen bewonderen in het culturele hart van Eindhoven. Vorig jaar waren onder andere Volbeat en Bryan Adams van de partij.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold is een Amerikaanse hardrockband. Het viertal gaat al een tijdje mee. ‘A7X’ werd in 1999 opgericht. De bezetting verschilde door de jaren heen, maar aan steengoed rocknummers was nooit een gebrek. Met nummers als ‘Nightmare’ en ‘Hail to the King’ veroverde de Californische band ook menig festival. In 2014 werd onder meer Pinkpop nog plat gespeeld door Avenged Sevenfold en in 2017 stonden ze in de Ziggo Dome. Dit jaar speelt de band onder andere ook op GraspopRock am RingNova Rock en Download.

Strijp-S

Aankomende vrijdag, 9 februari, gaan de tickets om 10.00 in de reguliere verkoop. Voor meer informatie en toegang tot de exclusieve presale op donderdag 8 februari vanaf 10.00 kan je terecht bij MOJO. Tickets gaan vanaf € 50,- (excl. servicekosten).