Bilbao BBK Live 2018 presenteert Florence + The Machine

Bilbao BBK Live 2018 maakt vandaag haar gehele line-up bekend. Vanaf 10 uur vanochtend werd iedere minuut een act onthuld met als hoogtepunt Florence + The Machine.

Ook acts als Cigarettes After Sex en Childish Gambino staan op het affiche van Bilbao BBK Live. Alle nieuwe bands voegen zich bij The xx, The Chemical Brothers en Gorillaz. Ook David Byrne en alt-J werden eerder al aangekondigd. Het volledige affiche ziet er als volgt uit:

Florence + The Machine

Florence + The Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Daarnaast is Florence Welch een geboren en getogen frontvrouw. Tijdens de energieke optredens rent ze van links naar rechts over het podium, knuffelt ze het publiek en predikt ze wereldvrede en liefde voor de medemens. Dit alles maakt dat zij één van de meest invloedrijke vrouwen is in de hedendaagse muziekindustrie.

Bilbao BBK Live 2018

Bilbao BBK Live vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in de Spaanse stad Bilbao. Vorig jaar stonden onder andere The Killers, Depeche Mode en Royal Blood op de affiche. Voor aankomend jaar zijn onder andere Gorillaz, The xx, alt-J, David Byrne en The Chemical Brothers aangekondigd. Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar via de website. Voor slechts € 80,- heb je al een combiticket, daarnaast kun je voor € 10,- je tentje opzetten op de camping. Meer informatie over Bilbao BBK Live is te vinden op de website van het festival.

Bilbao BBK Live Logo

Bilbao BBK Live 2024

Locatie
Spanje
Bilbao, Spanje
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Arcade Fire
Massive Attack
Jungle
Tickets Kopen