CATCH 2018 onthult volledige line-up met Bicep, Fatima Yamaha en meer

Het is tijd om te dansen, want CATCH heeft de volledige line-up voor de komende editie bekend gemaakt. Onder meer Bicep (DJ-set) geeft acte de présence.

In totaal bestaat de komende editie van CATCH uit vijftien klinkende namen. Naast Bicep (DJ-set) komen ook acts als Fatima Yamaha, George Fitzgerald (live) en Snakeships naar Utrecht. Onder de overige namen vinden we onder meer Colin Benders en Dekmantel Soundsystem. Hieronder vind je het volledige affiche:

CATCH 2018

Het kleine broertje van PITCH Festival vindt in maart alweer voor de vierde keer plaats. Het walhalla voor elektronische muziek, dat zich in TivoliVredenburg afspeelt, heeft in die korte tijd dat het bestaat niet de minste namen weten te strikken. Zo stonden op eerdere edities van het festival onder andere Sampha, Kaytranada, Mura Masa, SBTRKT en Mount Kimbie. De kaartverkoop van het festival is inmiddels van start gegaan. Voor een ticket betaal je €31,50. Hier kun je jouw kaartje bemachtigen.