Advertisement

Greenfield 2018 presenteert The Prodigy en meer

Beste Festivalacts Aller Tijden

Greenfield Festival heeft een nieuwe lading namen bevestigd. In het laatste pakketje vinden we onder meer The Prodigy en Parkway Drive.

Ook acts als Less Then Jake en Anti Flag zijn komende zomer op het Zwitserse festival te vinden. In het totaal kondigt het festival 17 nieuwe namen aan. Zij voegen zich bij bands als Limp Bizkit en Volbeat. Hieronder vind je het volledige affiche.

De namen op Greenfield zijn kanshebbers voor plekken op Pinkpop en FortaRock. Net als beide Nederlandse festivals wordt het Zwitserse festival in juni gehouden.

The Prodigy

© Wouter Van Vaerenbergh

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstaat in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

Voor aankomend festivalseizoen zijn de heren al aangekondigd voor onder meer het duofestival Hurricane en SouthsideWe Are Electric en Nova Rock.

Greenfield 2018

Het Greenfield festival vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 juni 2018 in het Zwitserse Interlaken. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Vorig jaar stond onder meer Five Finger Death Punch op het festival. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Volbeat en The Prodigy. Meer informatie over het Zwitserse festival is te vinden op de website van het festival.

Greenfield Festival Logo

Greenfield Festival 2024

Locatie
Zwitserland
Zwitserland
Datum 13-15 juni 2024
Tickets Kopen