HAIM dag na Pinkpop 2018 te zien in Paradiso

HAIM

HAIM is 18 juni, de maandag na Pinkpop, te zien in Paradiso. Door het optreden in Paradiso is de kans dat de zussen ook op Pinkpop staan aanzienlijk gedaald.

De aankondiging van het concert is te zien op de site van Paradiso. Doordat de band op 18 juni in Amsterdam te vinden is, lijkt de kans op een optreden op Pinkpop 2018 klein. Het trio tourt momenteel door Amerika, met hun Sister Sister Sister Tour. Vanaf 3 juni zijn de dames echter in Europa te vinden. Voor HAIM staan er nog geen festivals op de agenda, die kans op een Nederlands festival lijkt nu dus nog kleiner. In 2014 gaf HAIM wel nog een optreden op Pinkpop.

HAIM

Haim bestaat uit drie zussen, die alledrie de achternaam ‘Haim’ dragen. De drie hebben muziek thuis al met de paplepel binnen gekregen. Allebei hun ouders waren al muzikanten, en gezamenlijk speelden ze in een coverband. Daarnaast hebben alle drie de zussen al in bandjes gezeten. Pas in 2012 besloten ze hun krachten te bundelen, en richtten ze HAIM op. In 2013 bracht de groep hun eerste album, Days Are Gone, uit. Datzelfde jaar stonden ze al op Glastonbury. De muziek van Haim kent kenmerken van zowel pop, rock als ook hiphop en R&B. Daarbij geven de zussen vaak een denderende live-show. HAIM heeft nog geen festivals aangekondigd, maar is dus wel op 18 juni in Paradiso te zien.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Waar de kans op HAIM voor Pinkpop 2018 dus erg klein lijkt geworden, heeft het festival wél al een aantal andere acts aangekondigd. Zo zijn onder andere Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars al bevestigd. De volledige line-up wordt aankomende woensdag in Paradiso bekend gemaakt. Pinkpop vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Tickets gaan zaterdag de 24e in Verkoop.

Ben jij benieuwd naar de volledige line-up van Pinkpop 2018? De perspresentatie volg je live op Festileaks! Daarnaast kun je het laatste nieuws over het festival vinden op de Pinkpop-pagina.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen