Advertisement

Katy Perry naar Rock in Rio Lisboa 2018

Uitbreiding voor de wereldtournee van Katy Perry. Naast de geplande stadionconcerten is nu het eerste festival toegevoegd voor de zangeres. Op 30 juni is ze te zien op het Portugese festival Rock in Rio Lisboa.

Katy Perry is de vierde headliner voor het Portugese festival. Net als vorige jaren verwelkomt het festival weer een aantal grote pop-artiesten. Eerder werden al Muse, Bruno Mars en The Killers aangekondigd. Naast Katy Perry werd ook de komst van onder andere Jessie J en de Braziliaanse Ivete Sangalo bekend gemaakt.

Rock in Rio Lisboa is het eerste festivaloptreden in 2018 voor Katy Perry. Wie weet komen er nog meer festivaloptredens aan voor de Amerikaanse zangeres.

Katy Perry

Alweer 10 jaar geleden, in 2008, brak Katy Perry door met het nummer ‘I Kissed a Girl’. Met dit nummer stond ze op nummer 1 in meer dan twintig landen en werd ze genomineerd voor een Grammy.

Na een geruime tijd wachten heeft de ‘Hot N Cold’ zangeres afgelopen jaar eindelijk weer een album uitgebracht; Witness. Met dit album op zak gaat de zangeres op wereldtournee en is ze in mei tweemaal in de Amsterdamse Ziggo Dome te zien. Rock in Rio Lisboa is het eerste festival dat toegevoegd is aan de tour. Zien we Katy Perry ook terug op een festivalweide in de Benelux?

Rock in Rio Lisboa 2018

In 2004 maakte het succesvolle Rock In Rio vanuit Brazilië de oversteek naar Portugal. De Portugese variant van Rock In Rio vindt voor de 15e keer plaats in Lissabon. Op 23, 24, 29 en 30 juni kan je genieten van de grote acts die het festival ieder jaar weer weet te boeken. Vorig jaar stonden onder andere Justin Timberlake, Maroon 5 en Guns N’ Roses op het affiche. Dit jaar kunnen de bezoekers genieten van optredens van onder andere Muse, The Killers en Bruno Mars. Tickets zijn te koop via de officiële site van het festival.