Simple Minds en Arsenal naar Lokerse Feesten 2018

Simple Minds

De organisatie van Lokerse Feesten heeft de eerste namen onthuld. Op vrijdag 3 augustus komen Simple Minds en Arsenal een optreden geven op het Belgische festival.

De 44e editie van Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus. Met Simple Minds en Arsenal presenteert het festival direct twee knallers. Van beide acts valt veel nieuw werk op de setlist te verwachten. De Schotse groep Simple Minds presenteerde namelijk afgelopen week hun nieuwe plaat Walk Between Worlds. Van Arsenal wordt komend voorjaar nieuw materiaal verwacht.

Simple Minds en Arsenal spelen beiden op de openingsdag van het festival, namelijk vrijdag 3 augustus. Tickets voor het festival zijn al te koop via de website.

Simple Minds

Simple Minds is een Schotse groep die eind jaren 70 werd opgericht. De band beleefde haar doorbraak echter in de jaren 80 met wereldhits als ‘Promised You A Miracle’, ‘Don’t You (Forget About Me)’, ‘Alive And Kicking’ en ‘Belfast Child’. Sindsdien heeft de groep tientallen albums uitgebracht, waaronder het onlangs verschenen Walk Between Worlds. De laatste Nederlandse en Belgische festivaloptredens stammen uit 2014. In dat jaar waren de Schotten onder andere te zien op Retropop, TW Classic en Bospop. Op 19 februari is de band nog te zien in Paradiso, dat optreden is inmiddels strak uitverkocht.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Het festival trekt jaarlijks zo’n 140.000 bezoekers. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présance op het festival. Dit jaar staan onder andere Simple Minds en Arsenal op het programma. Meer informatie vind je op de website van het Lokerse festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen