Soulwax, Diplo en meer naar Dour 2018

Een hele reeks nieuwe namen voor Dour 2018. Onder andere Soulwax, Beth Ditto, Diplo, Wiz Kid en nog 25 namen zijn bekendgemaakt.

Alsof het affiche van Dour nog niet mooi genoeg was maakt de organisatie van het Belgische festival vandaag nog weer een hele reeks namen bekend. Het festival had onder andere Alt-j, Mura Masa en Tyler, The Creator op de planken staan. Welgeteld 29 nieuwe namen voegen zich daar vandaag aan toe. Onder andere Diplo, die samen met Tyler, The Creator ook op Northside 2018 optreedt. De rest van de nieuwe namen zie je in het onderstaande filmpje.

Diplo

De Amerikaanse DJ Thomas Wesley Pentz, beter bekend als Diplo kennen we vooral van zijn samenwerking met artiesten als Major Lazer, wiens samenwerking ons de hit Lean On bracht. Sinds 2013 werkt hij ook samen met Skrillex onder de naam Jack Ü. De samenwerking tussen Justin Bieber en het duo klinkt je vast ook bekend in de oren. Deze, en meer hits zal hij geheid te horen brengen op festivals deze zomer, zoals Northside en Dour.

Dour 2018

Dour Festival 2018 vindt plaats van 11 t/m 15 juli 2018 in het gelijknamige plaatsje Dour in België.  Het festival komt ieder jaar weer met een andere alternatieve line-up. Maar daarnaast is er ook plaats voor kunst, cultuur en activiteiten. De kaarten voor het festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Weekendtickets zijn verkrijgbaar vanaf €155,-. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen