Stem nu op de Festivalacts Top 100 der Lage Landen! Wie zijn de beste Nederlandse en Belgische festivalacts ooit? »

Rock Werchter 2018

5 – 8 juli 2018
Werchter, België

ROCK WERCHTER  TICKETS

In juli 2018 wordt Rock Werchter alweer voor de 44ste maal gevierd. Het festival behoort tot één van de grootste festivals van Europa en maakt ieder jaar weer een monsteraffiches. Ook afgelopen editie was het programma van het Belgische festival een genot voor het oog met namen als Radiohead, Foo Fighters, Linkin Park, Arcade Fire en Kings of Leon. En niet alleen het programma, ook alles daaromheen maakt Rock Werchter één van de absolute toppers in de scène. In 2017 scoorden de Belgen hoge ogen met onder meer de goede sfeer en het eet- & drinkaanbod.

Rock Werchter Nieuws

Rock Werchter 2018 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Rock Werchter?

Je treinreis in België is inbegrepen wanneer je een festivalticket aanschaft. Vanaf station Leuven rijden een flink aantal pendelbussen naar het heilige gras van Rock Werchter. Vanaf de eindhalte van de pendelbus moet je nog zo'n 30 minuten lopen naar het terrein.

Parkeren is mogelijk op verschillende plekken rondom het festivalterrein. In totaal zijn er tien verschillende parkeerterreinen verdeeld over zones A, B en C. Eenmaal je auto geparkeerd, wacht je een korte loop van ongeveer 30 minuten naar het festivalterrein.

Is er een camping?

Rock Werchter heeft verschillende campings verdeeld over de drie zones A, B en C. Om te overnachten op één van deze kampeerplekken heb je een campingticket nodig. Je kunt kiezen uit twee verschillende tickets: 'Camping Regular' en 'Camping The Hive'. Die laatste biedt toegang tot de kampeerplek van de festivalorganisatie zelf: Camping The Hive. Die festivalcamping biedt luxe en een heuse afterparty area. Op deze camping kun je de woensdag voor het festival al terecht. Camping Regular-tickets bieden toegang tot alle andere kampeerplekken, die een dag later opengaan.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Rock Werchter?

Als je nog andere vragen hebt over Rock Werchter, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Rock Werchter vind je ook in onze Festivalrapporten van Rock Werchter 2017, Rock Werchter 2016 en Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Aftermovie

Rock Werchter Locatie

Rock Werchter Adres

Werchterpark
Haachtsesteenweg
3118
Werchter
Vlaams-Brabant
België

Vergelijkbare festivals