Arist Quiz: Hoe goed ken jij Fatboy Slim?

Eind deze maand is het zover: de start van het festivalseizoen. Op Paaspop mogen we namelijk weer de nodige pasjes wagen en genieten van honderden artiesten. Vandaag nemen we één van deze acts onder de loep en testen we jouw kennis over niemand minder dan Fatboy Slim!

Bij iemand die ruim 40 jaar in het vak zit, verwacht je natuurlijk de nodige hits. En die zijn er zeker. Klassiekers als ‘Praise You’, ‘The Rockafeller Skank’ en ‘Right Here, Right Now’ zetten nog steeds elk fuif op z’n kop. De beste man vervolgt deze zomer zijn reis op onder andere Tomorrowland en Creamfields, waarbij geheid een spoor van euforie en feestelijk zweet wordt achtergelaten. Maar ondanks dat Fatboy Slim al even meedraait, vragen wij ons af hoe goed jij ‘m eigenlijk kent? Bewijs jezelf hieronder in de Artist Quiz!

Artist Quiz

Fatboy Slim

Norman Quentin Cook, alias Fatboy Slim, is dé dj en producer die in de jaren 90 het Big Beat genre aan het grote publiek heeft geïntroduceerd. Bijna 30(!) jaar later draait hij nog altijd op festivals als Tomorrowland en Creamfields. Zijn grootste succes dateert alweer uit 1998; het is namelijk 20 jaar geleden dat You’ve Come A Long Way, Baby de internationale hitlijsten bestormde. Reden voor de 54-jarige Cook om het album in een speciale uitvoering uit te brengen. Tijdloze klassiekers als ‘The Rockafeller Skank’, ‘Gangster Tripping’ en ‘Praise You’ zullen wederom te horen zijn dit festivalseizoen. Wil je er zeker van zijn dat je Fatboy Slim niet mist? Grijp snel je kaarten voor Paaspop 2018!

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen