Fatboy Slim naar Paaspop 2018

EAT. SLEEP. RAVE. REPEAT! De organisatie van Paaspop onthult zojuist een nieuwe naam voor de aankomende editie. Fatboy Slim zal het festival op zaterdag 31 maart tot op de grondvesten laten trillen.

Fatboy Slim is een nieuwe knaller op de nu al ijzersterke affiche van het Brabantse festival. Het festival belooft in 2018 weer een dijk van een editie te worden. Op de line-up staan al enkele toppers: van Iggy Pop tot de pop van Bastille, en van De Jeugd van Tegenwoordig tot het Kensington.

Fatboy Slim

Wie kent Fatboy Slim niet? Norman Cook bracht onder artiestennaam Fatboy Slim vier studioalbums uit en speelde op de grootste festivals ter wereld. Je kan Fatboy Slim kennen van nummers als ‘The Rockafeller Skank’, ‘Praise You’ en ‘Right Here, Right Now’.

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Jostijn Ligtvoet (Paaspop 2017)

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody Beetroots, BastilleIggy PopDe Jeugd Van Tegenwoordig en Kensington staan aankomende editie op het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven. Check daarom ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie.

De reguliere kaartverkoop voor deze editie is inmiddels gestart. Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam