BLØF, Kraantje Pappie en meer naar Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Bart Heemskerk (Paaspop 2017)

Gisteren kregen we al een teaser op de sociale media en vandaag krijgen we de aankondiging. Onder meer Bløf, Kraantje Pappie en Memphis Maniacs zijn op Paaspop 2018 te zien.

De organisatie van het festival bevestigt onder meer de komst van BLØF en Kraantje Pappie. Het festival belooft in 2018 weer een dijk van een editie te worden. Op de affiche staan al enkele toppers: van Iggy Pop tot de pop van Bastille, en van De Jeugd van Tegenwoordig tot het tegenwoordig onvermijdelijke Kensington.

Paaspop heeft nog meer nieuws te melden. Dit jaar kun je namelijk al je skateskills kwijt op een echte rollerskate disco. Aan de techno en deep house fans is ook gedacht. Zij kunnen hun ei kwijt bij de nieuwe technostage met achter de draaitafel Dans & Grietje, Groen als Gras en Bontgenoten.

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Jostijn Ligtvoet (Paaspop 2017)

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer The Bloody Beetroots, BastilleIggy PopDe Jeugd Van Tegenwoordig en Kensington staan aankomende editie op het festival. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven. Check daarom ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie.

De reguliere kaartverkoop voor Paaspop 2018 start aanstaande zaterdag (13 januari). Voor € 119,-  ben je drie dagen van de partij. Dagtickets beginnen bij een prijs van € 59,-. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen