Chase & Status en Amelie Lens naar Solar 2018

ChaseAndStatus

Twee nieuwe namen zijn bevestigd voor Solar 2018. Chase & Status dj set & Rage en Amelie Lens zien we tussen 2 en 5 augustus optreden op het zomerse festival.

Het zijn de eerste namen voor zowel de Mainstage als de Techno Tent. Chase & Status dj set & Rage zijn zondag te zien op de Mainstage. Een dag eerder, op zaterdag gaat Amelie Lens het dak in de Techno Tent eraf draaien. Hoe laat de twee artiesten spelen is nog niet bekend.

Chase & Status en Lens zijn niet de eerste aangekondigde namen. Er zijn al een hele reeks namen voor de 72-uurs tent, een tent waar er 72 uur lang gedraaid wordt en slapen niet belangrijk is, aangekondigd. Ook voor de Kris kross feesttent, de feesttent op de camping, is de line-up al bekend. Welke artiesten in deze twee tenten optreden vind je op de site.

Chase & Status

Chase & Status, een naam die in de drum ‘n’ bass zien bijna niet meer weg te denken is. In 2003 opgericht door Saul Milton (Chase) en Will Kennard (Status). Zes jaar later kwam de single ‘End Credits’ uit en deze werd zeer goed ontvangen door het publiek. De plaat eindigde namelijk op de 9e plaats van de UK Singles Chart. In minder dan 10 jaar hebben de mannen zich ontwikkeld tot een populair producersduo die al op menig festival heeft gestaan. Zo stond Chase & Status in 2010 bijvoorbeeld op Glastonbury Festival en Lowlands en in 2012 op Pinkpop en Rock Werchter.

Sinds 2009 voegt Rage zich bij de optredens, een MC die tijdens de liveoptredens helemaal los gaat. Solar is niet het eerste festival voor het drietal, ze zijn ook al bevestigd voor Snowboxx en Spring Break Festival Amsterdam!

Solar

Het Solar Weekend Festival, kortgezegd Solar, wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd bij recreatiegebied De Weerd in Roermond. Het festival zelf vindt dit jaar plaats van 2 tot 5 augustus, maar echte die-hards kunnen zich al vanaf donderdag vermaken op de camping. Zowel dag- als weekendkaarten zijn nog beschikbaar. Voor een weekend exclusief camping betaal je €79,-, een dagkaart is €49. Een lang weekend (entree vanaf donderdag) is €135,-.

Solar Logo

Solar 2024

Locatie
Nederland
Roermond, Nederland
Datum 1-4 augustus 2024
Tickets Kopen