Deze festivalzomer is hij al aangekondigd voor onder andere Down The Rabbit Hole en Rock Werchter: de Californische alleskunner Anderson .Paak. Natuurlijk neemt hij The Free Nationals mee, want dat is een gouden combinatie. Wij nemen je mee naar de dag dat zij het publiek van showcasefestival SXSW lieten swingen.

Begin 2016 bracht hij zijn tweede album Malibu uit, waarmee hij doorbrak. Op hét showcase festival van de Verenigde Staten (SXSW) liet Anderson .Paak zien wat hij in zijn mars heeft. Als hij even niet achter het drumstel zit te swingen tijdens ‘The Seasons, Carry Me’, laat hij wel zijn lekkere dansmoves zien. Het is een feest om naar te kijken, Brandon Paak Anderson zorgt ervoor dat zijn hele publiek meedanst. Naast deze kwaliteiten heeft hij ook de looks met zijn opvallende jaren ’70 stijl. Na dit optreden op SXSW waren de Europese festivaldirecteuren overtuigd en volgden er shows op Pukkelpop, Lowlands, Roskilde en meer. Wij ploffen nog even op de bank met dit festivalconcert in de voorbereiding op Rock Werchter. Doe je mee?

Anderson .Paak & The Free Nationals

De carrière van de populaire Californische rapper Anderson .Paak zit in de lift. In 2014 bracht hij zijn debuutalbum Venice uit, en de definitieve doorbraak volgde in 2016 met de release van Malibu. Festivals als Lowlands, Pukkelpop en Roskilde werden aangedaan en er volgde een tournee met Bruno Mars. Anderson is hot! Komend jaar volgt er opnieuw een Europese tournee waarbij hij onder andere op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter zal verschijnen.

DELEN
Dianne
Chef van de Social- en Formatsredactie. Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van J.Bernardt, Editors, Foo Fighters, Anderson .Paak, Royal Blood en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Lowlands, Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en als het even kan de wereld rondreizen.