Advertisement

Flow Festival 2018 presenteert Charlotte Gainsbourg en meer

Flow Festival

Flow Festival 2018 heeft weer nieuwe namen bevestigd. Onder andere Charlotte Gainsbourg, Jorja Smith en Alice Glass geven een optreden in Helsinki. 

De nieuwe namen van Flow Festival zijn aangekondigd op de website. Naast bovenstaande namen zijn er nog elf andere artiesten bevestigd. De volledige lijst namen check je hieronder:

Charlotte Gainsbourg, Jorja Smith, Susanne Sundfør, Noname, Alice Glass, D.A.F., Tangerine Dream, Fred Ventura, Pyhimys, Stig Dogg, Olavi Uusivirta, Töölon Keterä en View.

Tussen de nieuwe namen zit vooral veel Fins talent. Eerder werden al grotere internationale namen bevestigd voor Flow Festival. Zo zijn onder andere Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Lykke Li en Fleet Foxes ook op het festival te zien.

Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg is een Brits-Franse zangeres en actrice. Zowel het zingen als acteren is er met de paplepel ingegoten: Gainsbourg’s moeder was actrice, en haar vader songwriter. Het is dan ook geen wonder dat ze op haar twaalfde haar debuut maakte in een musical. Hoewel ze in de jaren daarop vooral in heel veel films heeft gespeeld, heeft ze qua muziek ook niet stilgezeten. In totaal heeft ze vier albums opgenomen, waarvan het meest recente uit 2017. Op het album, Rest, zingt Gainsbourg in zowel het Frans als Engels. De zangeres is deze zomer onder andere te zien op Cactus Festival in België en Flow Festival in Finland. Wil je haar dichter bij huis zien? Zaterdag 24 maart geeft ze een optreden in Paradiso.

Flow Festival 2018

Flow festival 2018 vindt plaats op 10,11 en 12 augustus in Helsinki. Het festival heeft een gevarieerde line-up met veel Finse namen, maar ook internationale artiesten. Zo waren vorig jaar onder andere The xx en Frank Ocean te bewonderen. Dit jaar is het de beurt onder meer Arctic Monkeys en Kendrick Lamar. Tickets voor het hele weekend kosten €195, en voor 2 dagen €159. Wil je slechts één dagje festival doen, dan betaal je €99. Voor meer informatie kun je de website van Flow Festival raadplegen.

Flow Festival Logo

Flow Festival 2024

Locatie
Finland
Helsinki, Finland
Datum 9-11 augustus 2024
Line-up
Pulp
Fred again..
The Smile
Tickets Kopen