James Blake en meer week voor Lowlands 2019 in Helsinki

James Blake
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe lading namen voor het Finse Flow Festival. Onder andere James Blake en Stereolab zijn een week voor Lowlands 2019 en 2019 te zien in Helsinki.

Naast James Blake en Stereolab zijn nog vier andere namen bekend gemaakt. Het kan maar eens goed zijn dat deze acts op Lowlands en Pukkelpop te zien zijn. De twee festivals gaan een week later dan het Finse evenement van start. Zo staat Tame Impala al op het affiche van Pukkelpop en Lowlands. Ook James Blake is te zien op het Belgische festival.

In totaal voegt het festival zes acts toe aan de line-up, die uiteindelijk uit maar liefst 150 verschillende namen zal bestaan. Deze artiesten voegen zich bij onder andere Tame Impala, The Cure, Cadri B. en Tove Lo. Check alle bekendmaking hieronder:

  • Erykah Badu
  • James Blake
  • Stereolab
  • Khruangbin
  • Big Thief
  • Astrid Swan

James Blake

De Britse electro-muzikant James Blake timmert al bijna tien jaar aan de weg. Met zijn minimalistische beats, breekbare stem en uitstapjes richting soul en hiphop beweegt Blake zich gemakkelijk door het muzikale spectrum. Zijn gelijknamige debuutalbumJames Blake verscheen in 2011, waarna Overgrown (2013) en The Colour In Anything (2016) volgden. Sindsdien verschenen er nog enkele singles zoals ‘Vincent’ en ‘Don’t Miss It’. Laatstgenoemde nummer is onderdeel van het recent verschenen Assume Form. Daarnaast zijn er op de vierde langspeler gastbijdrages te vinden van Travis Scott en André 3000.

Flow Festival 2019

Flow festival 2019 vindt plaats op 9, 10 en 11 augustus in Helsinki. Het festival heeft een gevarieerde line-up met veel Finse namen, maar ook internationale artiesten. Zo waren vorig jaar onder andere Kendrick Lamar en Mura Masa te bewonderen. Dit jaar is het de beurt onder meer Cardi B. en Tove Lo. Tickets voor het hele weekend kosten €205, en voor 2 dagen €165. Wil je slechts één dagje van het festival aandoen, dan betaal je €105. Voor meer informatie kun je de website van Flow Festival raadplegen.

Flow Festival Logo

Flow Festival 2024

Locatie
Finland
Helsinki, Finland
Datum 9-11 augustus 2024
Line-up
Pulp
Fred Again..
The Smile
Tickets Kopen