Fleet Foxes, Lykke Li en meer naar Flow Festival 2018

Festivalnieuws vanuit het hoge noorden. Het Finse Flow Festival voegt onder meer Fleet Foxes, Fever Ray en Lykke Li toe aan de line-up.

Bovenop de komst van bovengenoemde namen én Arctic Monkeys bevestigde de organisatie nog enkele gloednieuwe acts. Zo zijn ook Kevin Morby, Shame, Anna Puu, Kakka-hätä 77, Kynnet, Lake Jons, Lxandra en Ibe van de partij in Finland. Vorige week werd bovendien de komst van Kendrick Lamar aangekondigd.

De nieuwe bevestigingen zijn interessant nieuws voor Lowlands- en Pukkelpopfans. Flow Festival vindt namelijk een week voor beide festivals plaats. Goede kans dus dat de festivals enkele namen delen op hun affiches.

Fleet Foxes

De Amerikaanse folkband is weer terug van weggeweest. In juni kwam Crack-Up, de langverwachte opvolger van het in 2011 uitgebrachte album Helplessness Blues uit. Afgelopen jaar waren ze nog te zien op Down The Rabbit Hole, maar ook aankomend jaar maken ze opnieuw de oversteek naar Europa. Deze zomer is het vijftal te vinden op festivals als Mad Cool Festival en Paredes de Coura. Daarnaast wordt ook Rock Werchter aangedaan.

Flow Festival 2018

Flow Festival vindt plaats bij een oude elektriciteitscentrale In Helsinki. Het festival wordt dit jaar gehouden van 10 tot 12 augustus. Voor drie dagen festivalplezier leg je minimaal € 195,- neer; dagtickets gaan in februari in de verkoop. Voor dit geld kun je genieten van optredens van onder meer Arctic Monkeys en Kendrick Lamar. Bekijk de officiële festivalwebsite voor meer informatie.

Flow Festival Logo

Flow Festival 2023

Locatie
Finland
Helsinki, Finland
Datum 11-13 augustus 2023
Line-up
Blur
Lorde
wizkid
Blur, Lorde, wizkid +29 meer
Tickets Kopen